Актуални новини, Предстоящи събития

Бизнес делегация за представяне на хранително-вкусовата промишленост и винопроизводство то на Р България с провеждане на бизнес форуми и двустранни срещи в гр. Подгорица , Черна гора и гр. Прищина, Република Косово, 23-27 октомври 2023 г.

УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,

В периода 23- 27 октомври 2023 г., Изпълнителната агенция за  насърчаване  на малките и средните предприятия (ИАНМСП) организира бизнес делегация в гр.  Подгорица  и гр. Прищина, която ще участва в бизнес форуми с двустранни срещи за представяне на българската хранително-вкусова промишленост и винопроизводството  в  Черна  гора  и Косово.

Представителите на българския бизнес ще имат възможност да промотират своята продукция чрез своеобразна дегустация.

Целта на събитието е създаване на устойчиви бизнес контакти, запознаване със спецификата и възможностите на пазара от региона, както и представяне на традиционни български продукти. Очакваният краен резултат е свързан с активизиране на стокообмена между България и двете държави, както и стимулиране на съвместните инвестиции.

Желаещите за участие в делегацията следва да заявят предварителен интерес като се регистрират  най-късно до  17.10.2023г. на следния линк : https://docs.google.com/forms/d/1uSj_VWl-Bvi1Va06XttcnJxsFBM-uifCM7ysxnTbamI/viewform?edit_requested=true

Допълнителна информация може да получите от г-жа Светла Запрянова, на тел. 02/ 940 79 75. или в офиса на Бургаската търговско промишлена палата на тел.: 056/810072 – г-жа Боряна Желева

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *