Актуални новини

Възможности за контакти с тайвански предприемачи

„На 31.08.2023г. Председателя на Бургаската търговско – промишлена  палата посрещна Директора на Тайвански търговски център TAITRA София  г-н Чих-Хсуан, Цай (Шейн).

Тайванският съвет за международна търговия и развитие (TAITRA) е основан през 1970 г., за да подпомага развитието на външно-търговските връзки между Тайван и страните от Балканския регион– България, Северна Македония, Черна гора, Гърция, Кипър.

На срещата бяха обсъдени възможностите за взаимно сътрудничество между Бургаската палата, като представител на интересите на регионалния бизнес и TAITRA София, чиято основна цел е да съдейства на българските компании да  намерят своите подходящи партньори и контрагенти от Тайван, които изцяло да отговарят на техните интереси за съвместно сътрудничество. Постигната беше договореност страните да си сътрудничат за създаването на преки контакти на членовете на бургаската търговско- промишлена палата с желани от тях партньори от Тайван.

Палатата е готова да приема запитвания и осъществява контакти по конкретни искания.

Освен възможността за преки контакти Бургаската палата разполага с информация за провежданите през 2024 година изложения и възможности за В2В срещи в Тайван и е готова да оказва съдействие за осъществяване на online  връзки с Тайванския бизнес. Също така за организиране на бизнес делегации.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *