Актуални новини

Три фирми получиха статуетката „Порив“ на Бургаската търговско-промишлена палата

 

„Бошнаков“ ЕООД, „Сидоренко Холдинг“ и Индустриален и логистичен парк Бургас са тазгодишните отличени

Бургаската търговско-промишлена палата връчи годишните си награди в присъствието на областния управител проф. Мария Нейкова, кмета Димитър Николов, генералния консул на Република Турция в Бургас Сенем Гюзел. На тържеството присъстваха зам. областни управители, управители на фирми, директори на учебни заведения, ръководители на държавни и общински институции, членове на палатата, медии.
Получено бе поздравление и от председателя на Българската търговско-промишлена палата Цветан Симеонов, в което се казва: „Бих искал да ви поздравя за безспорния авторитет, който Бургаската ТПП изгради през изминалите години като водеща институция на бизнеса в региона и надежден партньор на местните и националните органи. Палатата със своята активна дейност доказа мисията си за защита и подкрепа на бизнеса и създаване на условия за насърчаване на предприемачеството в региона“.В подкрепа на изтъкнатото в поздравлението на Цветан Симеонов, председателят на Бургаската ТПП Тодор Демирков подчерта, че към структурата са се присъединили 17 нови фирми. Той каза също, че цените на услугите, които Палатата предлага, ще се запазят същите и за следващата година, а също така има и такива, които са на преференциални цени, и дори безплатни за членовете на Палатата.
Областният управител проф. Нейкова подчерта в поздравлението си: „Давам си сметка колко ви е трудно да работите в тази сложна среда“ и пожела по-добър бизнес климат за следващата година.
Статуетката „Порив“, изработена от Атанас Стоянов, и диплом получиха фирмите: „Бошнаков“ ЕООД – за успешно разрастване на бизнеса и създаване на нови работни места и по повод 20-годишнината на фирмата; за създаване и внедряване на иновативни технологии в хранително-вкусовата промишленост и добри финансови резултати – „Сидоренко Холдинг“; за принос в утвърждаването на Бургас като важен производствен център и привличане на местни и чуждестранни инвестиции – Индустриален и логистичен парк Бургас.
Почетна грамота получи „Бургасбус“ ЕООД – за успешно изпълнение на проект по програма „Околна среда“, включващ доставката на 56 електрически автобуса, за обслужване на общинската транспортна схема и прилежащата им инфраструктура и оборудване. Грамота за медийно партньорство получиха и колегите от сайта gramofona.com – за успешно медийно партньорство.
Професионална гимназия по механо-електротехника и електроника и Търговската гимназия също получиха грамоти за въвеждане на иновативни методи на обучение и цифрови технологии в обучителния процес и за добра връзка между образованието и бизнеса.прозря потенциала на Бургаски регион и вложи усилия и средства, инвестирайки в производство на резервни части за автомобили. Създадената от него фирма „Нурсан Отомотив“ е надежден партньор за български и чуждестранни компании и към момента в тази фирма са заети над 1000 човека.

Дона МИТЕВА, ЧФ

Другите за нас:

https://chernomorie-bg.com/post/burgaskata-targovska-palata-vrachi-godishnite-si-prizove-4073

https://darik.bg/koi-sa-nai-dobrite

https://www.gramofona.com/business-jug/burgaskata-targovsko-promishlena-palata-vrachi-godishnite-si-nacityi-eto-koi-sa-otlichenite

https://www.faragency.bg/news/16704996071436/tri-firmi-poluchiha-statuetkata-poriv-na-burgaskata-targovsko-promishlena-palata

https://www.meduzata.com/regionat-2/burgas/39653-2022-12-08-14-22-02

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *