Съобщения

Покана за участие в конференция на тема „Иновативни системи за обмен на товари – интегрирани решения за Вашия бизнес”

 

БТПП отправя покана за участие в международна конференция по проект SCOPE на тема „Иновативни системи за обмен на товари – интегрирани решения за Вашия бизнес”, която ще се проведе на 02.07.2020 г. от 11:00 ч. в конферентната зала на хотел КООП, ул. Искър №30 в София. В събитието може да се участва и онлайн, за което на желаещите ще бъде предоставен линк.
Конференцията е насочена към транспортни асоциации, НПО, експортно ориентирани МСП, товародатели, превозвачи, спедитори и други заинтересовани страни, които ще бъдат потенциални потребители на платформата. 
Представянето на платформата ще бъде направено от представител на Център за изследвания и технологии в Солун, Гърция, партньор по проекта. Ще бъдат презентирани основните технически параметри, интерфейс, и функционалности на уеб-базирания портал.

Проект SCOPE цели да подобри конкурентоспособността в транспортния сектор чрез изграждане на транснационална, иновативна и пазарна платформа за обмен на товари. В него участват 8 партньорски организации от Албания, България и Гърция (търговски палати, научно изследователски центрове, научни институти, университети и държавни ведомства).
За участие е необходима регистрациядо 30.06.2020 г. За допълнителна информация: БсТПП, 056 812 007, ел.поща secretary.bscci@gmail.com

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *