Актуални новини

Делегация на БсТПП посети изложението СерЕкспо 2017

29092017 seres 1

 

Делегация на Бургаската търговско-промишлена палата, водена от г-н Киро Русев, член на ИС на БсТПП, посети международното бизнес изложение СЕР-ЕКСПО 2017 по покана на Палатата в Серес, Гърция. Това бе третото издание на изложението, успяло да се утвърди като главното икономическо, бизнес и социално събитие в региона. СЕР-ЕКСПО включва всички бизнес сектори с най-много участници от сферите предприемачество, енергия, индустриални продукти и строителство, земеделие и животновъдство, гастрономия, търговия, услуги, туризъм. Изложението получава голяма публичност в печатните, онлайн и електронните медии, като паралелно се провеждат многобройни бизнес, интерактивни и културни събития.

Тази година акцентите бяха виненият фестивал и специалната зона за туризъм. След тържественото откриване на 29-ти септември в присъствието на представители на местната администрация, депутати, делегации от местни и чуждестранни палати, концерт изнесе популярната гръцка певица Елефтерия Арванитаки.
На 30-ти септември в зала „Караманлис” в Областната администрация на града се проведоха двустранни бизнес срещи, след които участниците от Бургас, Стара Загора и Перник бяха приети от областния управител Моисидис и с председателя на Палатата на Серес Христос Меглас. Водещият Бургаската делегация г-н Русев отправи покана към домакините за посещение в Бургас. По време на разговорите бе изразена готовност за съвместно сътрудничество между представителите на двете държави в интерес на задълбочаването на търговско-икономическите връзки.

29092017 seres 2

29092017 seres 2.jpg3

29092017 seres 4

29092017 seres 5

29092017 seres 6

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *