Актуални новини

Бургаски бизнес дами в Одрин

Odrien jeni 1

 

На 13 и 14 Април 2016 делегация от Клуба на жените в бизнеса към Бургаската търговско – промишлена палата посети Одрин и взе участие в международна конференция „Силата на предприемчивите жени в Турция и на Балканите“организирано от Съвета на бизнес дамите към Одринската ТПП. В мероприятието взеха участие иподобни сдружения от Палатите в Косово, Хасково, София и Ямбол. Бургаската делегация беше водена от Председателката на Клуба на жените в бизнеса към БсТПП г-жа Соня Георгиева.

Гостите бяха поздравени от кмета на града Реджеп Гюркан, областния управител, председателя на търговско-промишлената палата на Одрин и шефката на бизнес дамите в града- Елмаз Аслан- организатор на проявата.
Мероприятието включваше различни презентации на доказали се вбизнеса дами от различни сектори на турската промишленост, които споделиха с аудиторията своя опит в изграждането и управлението на собствените си компании и поощриха присъстващите да имат куража да опитат да създадат свои частни бизнеси и вземат живота си в свои ръце.
Едно от най-важните постижения, с които се похвалиха домакините, бе организирането на неделни пазари за жените домакини от малките градове и селата, където те да могат да покажат и представят своята продукция – домашно произведени хранителни продукти, везани шалове, ръкоделия и др.
На втория ден от мероприятието организаторите бяха подготвили богата програма, която включваше разходка из забележителностите на Одрин и кулинарни дегустации.

Odrien jeni 2

Odrin jeni 3

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *