Предстоящи събития

Изложба Медууд 2016 – Атина

В Бургаската търговско-промишлена палата постъпи информация от посолството на република Гърция относно обявена покана до потенциални изложители за 6-тата Международна изложба Медууд, насрочена за провеждане в периода 7-10.04.2016 г. в Атина, Гърция. Поканата е обявена от Medexpo S.A. – известен оператор в областта на организирането на конференции и издаването на професионално списание за дървообработващата промишленост, мебели и  материали.


Изложбата Медууд се смята за една от най-важните търговски изложби за производството на изделия от дърво и мебели, и за сектора на архитектурата, вътрешния дизайн и общия дизайн. Освен това изложбата се подкрепя от широка комуникационна програма, която включва масмедиите и търговските списания по целия свят.
От първото й издание през 2009-та година, броят на участниците се е увеличил внушително, докато Медууд подобрява организационната си структура, подобрява специалните събития и привлича повече целеви посетители. Изложбата привлича интереса на голям брой чуждестранни фирми, както и на най-динамичните компании от Гърция, тъй като е търговска изложба, покриваща потребностите на Гърция, Кипър и Балканските държави.
За допълнителна информация за изложбата Медууд моля, натиснете ТУК. Можете да се свържете директно за допълнителни запитвания:
Medexpo S.A., Angelopoulou Mariantzela, e-mail: ad@medwood.gr,

 

website http://www.medwood.gr/
Address: Doiranis 65 str., 11363 Athens, Greece,tel: (+30)210 2931011

 

Back to list

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *