Предстоящи събития

IndustryMatchMaking 2016

 

IndustryMatchMaking 2016 – двустранни бизнес срещи за търговско коопериране и технологичен трансфер между български и чуждестранни фирми
Дата на провеждане:  07.04.2016
Място: Интер Експо Център, София, България
Enterprise Europe Network към Ямболска търговско-промишлена палата, съвместно с  Българска стопанска камара и Интер Експо Център имат удоволствието да поканят заинтересовани лица за участие в международни двустранни бизнес срещи за търговско коопериране и технологичен трансфер на 7 април 2016г, четвъртък, от 10.30 – 18.00 в Интер Експо Център, София, България.
В рамките на 30 минути участниците ще имат възможност за създаване на ефективни бизнес контакти с местни и чуждестранни потенциални партньори за съвместен бизнес, трансфер на технологии или участие в проекти, финансирани от европейски програми по предварително заявени и разграфени срещи.


Бизнес срещите ще се проведат по време на международните изложби  MachTech & InnoTech 2016 и  Bulcontrola 2016. Българска стопанска камара и Интер Експо Център ще предоставят възможност за участие в различни съпътстващи събития като семинари и конференции.
Основни сектори:
Машиностроене
Металообработване
Системите за индустриална автоматизация
Индустриални мрежи и софтуер
Контролно-измервателна апаратура,
Индустриалната електроника и роботика
Развойна дейност и услуги
Електротехника
Участието в срещите е без такса за участие и е насочено към компании и научно-изследователски организации, търсещи нови технологични, изследователски и търговски партньорства. Консултантски компании и медиатори без техническа експертиза в посочените сектори не спадат към целевите групи на събитието. Работен език е английски. Необходима е регистрация.
С помощта на специализирана интернет страница https://www.b2match.eu/imm2016 имате възможност за регистрация на участник, публикуване на фирмен профил и интереси, заявяване на срещи, потвърждение за приетите срещи, изготвяне на график за срещите с потенциални партньори по Ваш интерес.
Краен срок за регистрация – 21 март 2016
За допълнителна информация, помощ и регистрация:
Даниела Илчева
Enterprise Europe Network Yambol
Ямболска търговско- промишлена палата
Е-mail: yccibg@gmail.com
Тел: 046 66 2939

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *