Актуални новини

Бизнес делегация от Измит, Турция

izmit1

След 15-годишно прекъсване търговските палати на Бургас и Коджаели, Турция възобновиха контактите си. На 31.05.2014 г. в грандхотел Приморец се състоя първата им среща след разрушителното земетресение от 1999 г.
Делегацията от 32 турски бизнесмени, водени от Председателя на УС на ТП – Коджаели г-н Мурат Оздаг и Председателя на ОС на ТП – Коджаели г-н Бюлент Карагьоз пристигна в Бургас след няколкодневна опознавателна обиколка из България. В предварителен разговор с Председателя на БсТПП инж. Цанко Иванов те изразиха готовността си за възобновяване на добрите партньорски взаимоотношения между двете институции.

На последвалата делова вечеря представители на широк спектър от секторите на икономиката запознаха членове и експерти на Бургаската палата с бизнеса си. В заключителната дискусия Председателят Оздаг представи накратко област Коджаели: с 34 пристанища, 16 индустриални зони, 2 технопарка, 2 университета и 80 000 студенти, тя е един от най-големите центрове за кадри и вторият по големина икономически център на Турция след Бурса. В изпълнение на поетия ангажимент за предоставяне на контактните данни на участниците от турска страна, техният списък е достъпен за членовете на БсТПП при поискване. За повече информация: secretary_bscci@abv.bg, 056 / 812 007.

 Списък на фирмите може да видите ТУК.

izmit2

izmit3

izmit4

izmit5

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *