Актуални новини

Посещение в Българово

Balgarovo1

На 04 септември екипът на Бургаската търговско промишлена палата посети кметството на град Българово, община Бургас. Цел на посещението беше представяне дейността на БсТПП, и търсене на възможности за съвместна работа при популяризирането е експлоатацията на изграждащата се Индустриална зона.

Кметът на града – г-н Йордан Йорданов запозна гостите с амбициозните планове на кметството, включващи не само привличане на инвестиции в бъдещата зона, но и превръщането на Българово в привлекателно място за живеене чрез подобряване на инфраструктурата, създаване на работни места, изграждане на спортни обекти и др.
От своя страна, председателят на БсТПП инж. Цанко Иванов представи дейностите на Бургаската палата, услугите, които се извършват в подкрепа на бизнеса и подчерта ролята на организацията зо икономическото развитие на региона. Беше представен и Европейският информационен център „Европа директно – Бургас”, чиято премна структура е палатата.
В заключение бе взето решение Бургаската търговско промишлена палата и кметството на гр. Българово да си партнират в редица начинания в подкрепа на регионалния бизнес.

Balgarovo2

Balgarovo3

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *