Предстоящи събития

Дебат за бъдещето на Европа

vivian

  Тъй като дебата относно бъдещето на Европа набира все повече скорост, Европейската комисия достига до гражданите, като посещава градове из цяла Европа и разговаря с хората на теми относно : Обединена Европа – решение за изход от световната криза; Моите права като гражданин на Европа; Как си представям бъдещето на Европа.

Дебатите са част от „ 2013 Европейската година на гражданите“ – посветена на Вашите права като Европейски граждани.

 В рамките на събитията и проявите свързани с Годината на гражданите 2013 на 30 юни /неделя/ заместник-председателят на Европейската комисия Вивиан Рединг ще участва в Диалог с гражданите в град Еш-сюр-Елзет в Люксембург. 

  Този диалог е един от поредицата такива на Европейската комисия, който се състои във всяка страна членка на ЕС, даващ на обикновените хора възможност директно да говорят с европейските политици за техните права, в каква Европа искат да живеят и очакванията им за Европейския съюз.

  Участвайте в дебата с заместник-председателят на Европейската комисия Вивиан Рединг

  Можете да се регистрирате и да присъствате на дебата лично или да участвате онлайн по време на събитието чрез уебсайт , където можете да гледате на живо разговорите и да правите своите коментари.

 Всички събития от поредицата от срещи на Вивиан Рединг с европейските граждани, ще бъдат излъчени пряко на специално-създадения уебсайт: http://ec.europa.eu/debate-future-europe. На него можете да видите карта на ЕС и датите на следващите събития в различните държави.

  В България Вивиан Рединг ще участва в Диалог с гражданите на 23 юли 2013г.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *