Актуални новини

Годишните награди на БсТПП за 2011 год.

nagradi2011

Годишните награди на БсТПП за 2011 год.На 15. 12. 2011 г. В Интерхотел България бе проведена традиционната церемония по връчването на годишните награди на Бургаската търговско промишлена палата.

На тържеството, открито от председателя на БсТПП инж. Цанко Иванов присъстваха членове на палатата, представители на икономическия, обществен и културен елит, неправителствени организации, държавната и общинска власт.  Почетни гости бяха областният управител г-н Гребенаров, зам. кмета на община Бургас г-н Стойчев, вицеконсула на Р. Турция в Бургас, ректори на висши учебни заведения, представители на чуждестранни ТПП.

В приветствието си г-н Иванов направи кратка ретроспекция на отиващата си година, дейността на Бургаската палата за подпомагане на своите членове в тежките стопански условия, но и на успехите, постигнати от редица фирми въпреки икономическата криза.
Техните успехи не останаха незабелязани от обществото и заслужиха неговото признание. Не може да не се отчетат големите усилия на знакови за региона фирми като Лукойл Нефтохим Бургас АД, инвестирал над 100 милиона лева в обновлението на комбината, Пристанище Бургас – значително увеличили оборота си спрямо предходната година, Промет стийл АД, които независимо от промените запазиха производството и персонала си.
Такива фирми заслужено намират своето място в престижната класация ТОП 100 на БТПП. Като фирмите Нафтатрединг АД и Дъбрава-99 АД са получили отличия за своята успешна дейност на церемонията по връчване на годишните награди на БТПП.

nagradi2011-2И Бургаската Палата по създадена вече дългогодишна традиция отличава приноса към икономическия просперитет на региона със своите годишни награди – статуетката “Порив”, дело на скулптора Наско Стоянов,  дипломи и почетни грамоти.
Присъдените награди са израз на признанието на най-престижната бизнес организация в региона към фирми и личности от различни области, подкрепящи усилията на палатата.

Наградените:

Като признание за дългогодишната успешна работа,  научни разработки и практическото им приложение в областта на високите технологии и математическото моделиране на процеси на световно ниво,  БсТПП  награждава със статуетка и диплом:  

Лабораторията по математична химия към Университет „Проф. д-р Асен Златаров“  

За увеличаване на ПРОИЗВЕДЕНАТА  и реализирана продукция със 200% спрямо 2010 година  и създаване на нови работни места:

Статуетка и диплом се присъждат на фирма Нурсан отомотив ЕООД

За добри финансови резултати и запазване на пазарния дял:
Статуетка и диплом се присъждат на фирма Кроношпан България ЕООД

За запазване на товаропотока и активна договорна политика за привличане на нови клиенти статуетка и диплом  получава:

Флекси транс ЕООД

За въвеждане на нови технологични решения подобряващи ефективността на работата и опазване на околната среда почетна грамота  се присъжда на:

Топлофикация Бургас ЕАД

За увеличаване  обемите на производствто и утвърждаване на  нови пазари Почетна грамота се присъжда на:

Винекс Славянци АД

За международно признание на качеството на продукцията, ръст на обема на производството с 128% и увеличение на персонала с 112% спрямо предходната година  Почетна грамота се присъжда на:

Куш мода ООД

За увеличаване обема на реализираните продажби и запазване на пазарния дял на местни и чужди пазари статуетка и диплом се присъждат на фирма:

Севан ООД

За съдействие при обучение   квалификация и преквалификация на кадри, необходими на бизнеса в променящата се икономическа обстановка.почетна грамота получава:

Дирекция Регионална Служба по Заетостта Бургас

За оказване  съдействие на бизнеса при въвеждане на Европейските стандарти в областта на безопасност и условия на труд почетна грамота получава:

Инспекция по труда – Бургас

За дългогодишна успешна дейност на българския пазар и по случай 20 годишния юбилей на фирмата Специалната награда на Бургаската палата Почетна грамота се присъжда на фирма:

Бошнаков ЕООД

За успешно сътрудничество с чуждестранни неправителствени организации Палатата връчва почетни грамоти на:

Търговско промишлената палата и

Земеделската камара на град Къркларели, Турция

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *