Актуални новини

От Черно до Егейско море

keshan092015 1

Първоначалната конференция по проект „ От Черно до Егейско море – нови възможности за туризма и съпътстващия бизнес“ се състоя на 3-ти и 4-ти септември 2015 год. в Кешан, Турция. Водеща организация по проекта е Бургаската търговско промишлена палата, а партньор е търговско промишлената палата на Кешан.
На конференцията присъстваха членове на ръководствата на двете палати,представители на бизнеса, журналисти. Пред тях бяха представени целите на проекта, методите за тяхното постигане и очакваните резултати.
Основна цел на проекта е популяризирането на непознати и малко познати природни и културно-исторически забележителности от двете страни на границата.

Ще бъдат изготвени анализи на потенциала на двата региона, а на тяхна база – Стратегия та развитието на туристическите услуги и съпътстващия бизнес. Предстои разработването и на туристически пакети, включващи малко известни обекти и тяхното предлаганена туристическия пазар.
Участниците в конференцията се обединиха около мнението, че реализирането на проекта ще допринесе в значителна степен не само за развитието на туристическия бизнес и съпътстващите го производства, но и за сближаване на хората от двете страни на границата.

keshan092015 2

keshan092015 3

keshan092015 4

keshan092015 5

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *