Актуални новини

Бургаската палата активизира връзките с фирми от региона

karnobat 10 2012

  На 09.10.2012г. бе организирана бизнес среща между ръководството на Бургаската палата и представителите на бизнеса от Община Карнобат и Сунгурларе. Срещата бе организирана от Представителя на БсТПП в гр. Карнобат г-н Станчо Станков и със съдействието на кмета на общината – г-н Георги Димитров.

  Председателя на Палатата г-н Цанко Иванов запозна бизнесмените с дейностите , които извършва бизнес организацията и възможностите и условията при които могат да ползват нейните услуги. Представен бе икономически анализ на бизнес – инвестиционния климат в България в сравнение с някои европейски и съседни страни. Предприемачите се запознаха с някои специфични услуги на БсТПП и ползата от тяхното използване .

  По време на провелата се дискусия някои от фирмите – дългогодишни членове на БсТПП изразиха своето удовлетворение от членството си Палатата и посочиха конкретни дейности в своята работа, където Палатата им оказва голяма подкрепа. Изрази се всеобщо мнение такива срещи “на място” да станат традиция, за да може бизнеса от отдалечените от Бургас общини да бъде по-добре обслужен и да бъдат посрещнати неговите специфични нужди.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *