Актуални новини

Бизнес делегация от Кешан, Турция

Голяма бизнес делегация от труския град Кешан проведе работно посещение в Бургаската търговско-промишлена палата. На срещата с председателя Тодор Демирков присъстваха представители на различни различни бизнеси. Бизнес дами от клуба на жените при Палатата. В срещата взе участие и представител на общинския съвет и координатор по европейски проекти. В делегацията от турска страна участва и председателя на съвета по туризма.

По време на срещата единодушно беше прието мненинето, че преди пандемията палатата от Кешан и Бургаската търговско-промишлена палата са си сътрудничили успешно. Общо беше становището, че след постигнатото сближавене между палатите, предстои и да бъде постигнато сбижаване и между членовете им. Договорено беше да започне съвместна работа по проект за външна търговия в дигитална среда.

Турските бизнесмени проявиха интерес и към разкриването на фериботна линия от турско пристанище в Черно море до Бургас. По време на срещата между представителите на двете палати беше представена и възможността за инвестиции в бургаската индустриална зона.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *