Актуални новини

ПОКАНА ЗА УЧАСТИЕ В „Регионална среща на социално отговорните работодатели – устойчиво развитие и отговорен бизнес.“

Уважаеми членове на Бургаската търговско промишлена палата, отправяме към Вас покана за участие в „Регионална среща на социално отговорните работодатели – устойчиво развитие и отговорен бизнес.“ Събитието ще се проведе на 27 март 2024 г. /сряда/, от 13:30  ч., в гр. Бургас, ул. „Крайезерна“ № 155, в Индустриален и логистичен парк, Конферентна зала. 

Мероприятието се организира от Списание Enterprise и Национален алианс на социално отговорните работодатели(НАСОР), в партньорство с Община Бургас .

На срещата ще бъдат дискутирани темите за корпоративната социална отговорност и ползите за бизнеса и обществото, партньорството между институциите, работодателите, хората с увреждания, техните възможности и потребности.

Ще се обсъдят възможностите за развитие на условията в България за реализиране на социална отговорност, развитие на успешни практики, осигуряване на съвременни модели на приобщаваща заетост и по-добър живот за хората.

На събитието участие ще вземат представители на Министерство на труда  и социалната политика, Изпълнителна агенция за насърчаване на малкия и среден бизнес, община Бургас, община Пловдив, Национална асоциация на социално отговорните работодатели, Бургаската ТПП, работодатели, експерти и представители на други организации и заинтересовани страни.

Събитието е безплатно, но изисква предварителна регистрация на следния линк: https://regionalmeetups.enterprise.bg/.

Приложение: Предварителна програма

ПРОГРАМА (1)

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *