Актуални новини

Информационно събитие „Политиката по социална икономика и предстоящи възможности за финансиране“

На 15/02/2024 екипа на ЕВРОПА ДИРЕКТНО Бургас взе участие в мероприятие организирано от  „Индустриален и логистичен парк – Бургас“ АД, в партньорство с Министерството на труда и социалната политика, Областен информационен център Бургас и подкрепата на Община Бургас. Темата на събитието бе „Политиката по социална икономика и предстоящи възможности за финансиране“:

Информационната среща целеше представянето на политиката по социална икономика и предстоящите възможности за финансиране. Участниците имаха възможността да се запознаят с най-актуалните програми на Министерството на труда и социалната политика.

Втората основна тема на информационния форум беше във връзка с отворените покани с фокус европейска подкрепа за МСП.

Представени бяха „Разработване на иновации в предприятията“, процедура по Програма Конкурентоспособност и иновации в предприятията и поканата по приоритет „Екологично чиста трансгранична зона“, по програмата за трансгранично сътрудничество  INTERREG VI-A IPA България-Турция.

Обсъдени бяха актуални и предстоящи възможности за финансиране и сформиране на партньорства между икономически оператори.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *