Актуални новини

Покана за участие в търговска мисия до Анталия, 4 – 7 февруари 2024

Бургаската търговско промишлена палата Ви кани да вземете участие в търговска мисия с провеждане на двустранни срещи с турски производители в Анталия, Турция, в периода 4 – 7 февруари 2024 г.

Индустриална зона Анталия (AOIZ) е една от 5-те най-добри индустриални зони в Турция. Основните активности, представени в зоната, са: строителство, селско стопанство, производство на химични торове, хранително-вкусова промишленост, дървопреработваща и мебелна промишленост, производство на хартия и опаковки, машиностроене, химическа промишленост – производство на пластмаси, полиестер, акрил, текстилна промишленост и др.

Програмата на търговската мисия включва посещения на производствени бази и двустранни срещи с водещи производители в Индустриална зона Анталия.

Мисията се финансира частично от домакините и е подходяща за: вносители, търговци, дистрибутори и други. Участниците подлежат на предварително одобрение от страна на организаторите.

Разходите, свързани с посещението, възлизат на 590 евро, в които са включени: пътуване със самолет, настаняване и 3 нощувки в 4 звезден хотел, 2 вечери, вътрешен транспорт, преводач по време на срещите, медицинска застраховка, организационна такса.

Фирмите, които имат интерес да участват в състава на търговската мисия, следва да попълнят приложената регистрационна форма, както и да заплатят таксата за участие в срок до 11 януари 2024 /четвъртък/:

с банков превод

УНИКРЕДИТ БУЛБАНК

BIC код: UNCRBGSF

IBAN: BG97 UNCR 7630 1200 3081 16 – сметка в евро

IBAN: BG25 UNCR 7630 1000 3081 19- сметка в лева

За повече информация относно търговската мисия, моля да се обръщате към Пепа Тонева или Боряна Желева –  телефони: 0878221328 и 0878223059 или e-mail: pepa.toneva@gmail.com  и  bstpp@abv.bg

Приложения: Програма

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *