Актуални новини

Публикувани са безплатни онлайн модули за цифровизация на МСП в селския туризъм

Обучителните материали по проект Storydoers представят полезни цифрови инструменти и приложения за оптимизация на уебсайт, управление на социални мрежи, графично оформление и дизайн на рекламни материали, заснемане и обработка на снимки и видео, записване на подкаст, създаване на комуникационна стратегия, брандиране, атрактивно представяне на вашия бизнес онлайн и други.

Модулите са преведени на български език и са достъпни за безплатно ползване на следния линк.

В следващите месеци предстои да бъде изготвен наръчник с конкретни примери за приложение на цифровите инструменти и платформи, описани в модулите.

През есента се предвижда и провеждането на информационни семинари за представяне на разработените обучителни материали пред туристически фирми и други заинтересовани страни, за които БТПП ще информира допълнително. Подробности може да получите от Дирекция „Европейска интеграция и проекти“ на ел. поща: projects3@bcci.bg , тел. 02 8117 553.

Проект Storydoers (Digital Story Doing for Local Tourism) се изпълнява в рамките на Програма „Еразъм+“, с участието на 6 партньорски организации от 5 страни – Австрия, Белгия, България, Испания и Италия. Основната цел на проекта е да насърчи цифровизацията на МСП от селския туризъм чрез развитие на цифровите умения на представителите от бранша – туроператори, собственици на семейни хотели, къщи за гости, ресторанти, екскурзоводи, планински водачи, транспортни компании, музеи, ферми, пекарни, пивоварни и др.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *