Актуални новини

Делегация на Бургаската палата в Кешан и Одрин

На 10 и 11 май делегация от Бургаската търговско промишлена палата бе на посещение в гр. Кешан и гр. Одрин, Турция. Целта на посещението бе среща с колегите от Търговските палати на двата града. Делегацията бе водена от Председателя на Бургаската палата г-н Тодор Демирков и включваше представители на бизнеса и експерти от палатата.

На основата на съвмести договори за сътрудничество ръководствата на Търговските палати обсъдиха идеи за бъдещи инициативи, организиране на бизнес посещения, работа по съвместни проекти и обмен на актуална информация. Традиционното доброто сътрудничество на Бургаската търговско промишлена палата с Палатите от Кешан и Одрин  се е доказало в редица осъществени съвместни начинания и проекти. Водени от желанието да продължим тази традиция обсъдихме с колегите и представителите на регионалния бизнес възможностите за продължаване и надграждане на деловите отношения с цел подпомагане и местния бизнес и разширяване на контактите в различни сфери на икономиката.

Бе отправена покана към ръководствата на двете партньорски организации за посещение в Бургас с цел запознаване с инвестиционния потенциал на Бургаски регион и възможностите за съвместен бизнес.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *