Актуални новини

 Представяме Ви „Бургаски пазари” ЕООД 

„Бургаски пазари” ЕООД е създадена на 01.08.2000 г. с едноличен собственик Община Бургас. Основният предмет на дейност на дружеството е отдаване под наем на имоти, собственост на дружеството; изграждане на нови пазари за търговия със селскостопанска продукция, хранителни и промишлени стоки; реконструкция и модернизация на съществуващите пазари.

Дружеството разполага с множество обекти за открита и закрита търговия, както и със складови , производствени и офис площи под наем. „Бургаски пазари“ ЕООД управлява всички пазари на територията на Община Бургас, като се стреми да предложи отлични условия на всички свои наематели и голям избор от стоки за гражданите на Бургас.  Ако търсите търговска площ или помещение под наем може да се свържете за атрактивни предложения с „Бургаски пазари“ ЕООД на телефон 056/ 894 293 или чрез Email pazari_bs@abv.bg

През 2019г. кухня-майка „Аламинут“ става част от „Бургаски пазари“ ЕООД.Кухня ‘АЛАМИНУТ’ към „Бургаски пазари“ ЕООД, е открита през 2012 година и е една от най-големите и модерни кухни-майки в Бургаска област. Обзаведена е с най-новото оборудване, гарантиращи високото качество и безопасност на храната.
Ежедневно тук се приготвя богато и разнообразно меню, включващо супи, месни и безмесни ястия, аламинути, скара и десерти. Влаганите материали са с високо и доказано качество, а екипа е изграден от професионалисти с дългогодишен опит в кулинарията. Множество клиенти  избрат „Аламинут“,заради високото качество на продукцията и високия професионализъм.

Кухня „Аламинут” предлага и кетъринг услуги за лични и фирмени събития. В отдела работят специалисти с дългогодишен опит в подготовката и провеждането на кетъринг събития по различни поводи.

Услугите които предлага кетъринг „Аламинут” са организиране на кафе-паузи, коктейли, обяди, вечери и цялостна подготовка и реализация на представителни събития, корпоративни мероприятия и частни събития. Фирмата разполага с богато меню, разнообразие от храни и напитки  и специализирано оборудване.

Кухня „Аламинут” се е доказала с високият си професионализъм и е предпочитан избор на хиляди бургазлии и гости на града. Кухнята-майка е регистрирана в БАБХ и сертифицирана по ISO.За допълнителна информация -тел.0878 808 168 и на www.alaminut.net

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *