Актуални новини

Събитие на Югоизточния дигитален иновационен хъб 

Това е B2B събитие в рамките на Ocean Business 2023 ( https://www.oceanbusiness.com). Ocean Business 2023 е глобалното място за срещи на професионалисти в областта на науката и технологиите в областта на моретата и океаните. То дава възможност за свързване с хиляди от най-ярките умове в индустрията и споделяне на идеи, които ще   определят бъдещето на океанските технологии.

От авангардни геодезични иновации до най-новите морски автономни системи, участниците ще намерят стотици решения, за да трансформират бизнеса си.

B2B събитието е онлайн, като регистрации се приемат до 17 април тук:  https://ocean-business-b2match-2023.b2match.io
Мрежата Enterprise Europe Network в България е партньор на B2B събитието и може да съдейства за организиране на срещи на място чрез точката на EEN, която е домакин.
Мрежата Enterprise Europe Network (ЕЕN) е основният инструмент на Европейската комисия за провеждане на политиките й за подпомагане на малкия и среден бизнес в Европа и има за цел да повишава конкурентоспособността на малките и средните предприятия чрез предоставяне на интегрирани консултантски услуги в областта на технологичния трансфер, иновациите и бизнеса.Тя стартира паралелно в София и Брюксел през 2008 г., когато обединява в едно предходните Европейски иновационни центрове (IRC Network) и Евро инфо центровете (Euro Info Centres) и към момента е представена в над 600 организации на територията на 66 държави.
Югоизточния дигитален иновационен хъб е част от мрежата EEN България от 2022 г. и работи активно за подпомагане на експортно ориентирани МСП за излизане на външни пазари.
Повече за мрежата EEN можеш да научиш на следните адреси:
https://digihub.bg/bg/enterprise-europe-network/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *