Актуални новини

Бургас ще бъде домакин на премиерата на нова книга за маркетинг

Уважаеми членове и партньори на Бургаската търговско промишлена палата, имаме удоволствието да Ви информираме, че Бургас ще бъде домакин на премиерата на нова книга за маркетинг

Събитието ще се проведе на 1-ви март в Индустриален и логистичен парк в Бургас (ул. Крайезерна 155, Бургас), а стартът ще бъде даден в 16:00ч.

Ще се акцентира върху полезността и практичността за посетителите, като освен традиционно представяне на книга, ще бъде включена презентация на тема „Приложения на AI технологиите в маркетинга“, както и традиционен нетуъркинг, в който професионалистите и любителите в сферата ще могат да обменят идеи и информация.

Който желае да се запише за присъствие, все още може да го направи, до изчерпване на местата, на този линк: https://forms.gle/mtQafzkdMDi2jD4N6 (предварителната регистрация е задължителна, за да се гарантира мястото).

Авторът, Етиен Янев, е експерт по дигиален маркетинг с над 12-годишен опит. Преподава в основната програма на Softuni Digital и в чужбина. Събрал е въпросите в книгата след стотиците си интервюта и консултции със стартъпи, предприемачи и студенти. Етиен ще бъде на разположение за продуктивна дискусия по време на премиерата.

Събитието може да бъде проследено и във Facebook:

https://www.facebook.com/events/3323195621259330

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *