Актуални новини

Информационна среща „Големите пари за малкия и среден бизнес“ – възможностите за финансиране на МСП по НПВУ

Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия към Министерство на иновациите и растежа организира информационната среща „Големите пари за малкия и среден бизнес: Възможностите за финансиране по Националния план за възстановяване и устойчивост“, която ще се състои на 12 септември от 12.00 часа в София хотел Балкан, гр. София.

Събитието ще представи детайли около програмите, които ще стартират до края на годината по Националния план за възстановяване и устойчивост на обща стойност 735 милиона лева, изпълнявани от Министерство на иновациите и растежа, и ще бъде открито от Атанас Пеканов, служебен заместник министър-председател по управление на европейските средства, и Александър Пулев, служебен министър на иновациите и растежа.

Наред с това в събитието ще се включи с презентация г-жа Илияна Илиева, главен директор на Главна дирекция „Европейски фондове за конкурентоспособност“, която ще представи детайли за процедурите по мерките от Плана за възстановяване и устойчивост.

Посетителите ще имат възможност да се включат в Q&A сесия, като участието е напълно безплатно и достъпно чрез бърза регистрация на следния линк: https://forms.gle/WQiV2m416vmW4z2o6.

ИАНМСП обръща внимание, че местата в залата са ограничени. На място ще бъдат допускани  само регистрирани посетители. За да се счита за успешна една регистрация, всеки регистрирал се за участие следва да получи потвърждение по и-мейл. На място  на информационната среща в София хотел Балкан ще бъдат допускани само представители на бизнеса, получили писмено потвърждение за успешна регистрация за събитието.

Програма

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *