Актуални новини

Моето бъдеще като инженер е в България

hicad1

 

Бургаската търговско промишлена палата Ви представя Дигитална Академия Хайкад (www.haycad-infotech.bg) която ще проведе 2 безплатни уебинара част от инициативата „Моето бъдеще като инженер е в България“. Ще бъдат представени  2 морски университета и възможностите, които те предлагат за образование и реализация в инженерните специалности.
Тази седмица Дигитална Академия Хайкад (www.haycad-infotech.bg) ще Ви представи 2 морски университета в рамките на 2 безплатни уебинара част от инициативата „Моето бъдеще като инженер е в България“:


10 Юли от 11:00 часа | Представяме Бургаски свободен университет
За регистрации: https://tinyurl.com/yd83btgg
13 Юли от 13:00 часа | Представяме Технически университет – Варна
За регистрации: https://tinyurl.com/y6ukct4r
За инициативата: Предоставяме възможност на всички технически университети да презентират своите специалности в рамките на кратки онлайн презентации. Информацията ще достигне до огромна аудитория от специалисти, а чрез тях и към подрастващото поколение.
Как: Включете се с един клик в нашите уебинари и ще разберете какви възможности за модерно инженерно обучение на световно ниво предлагат българските технически университети, без да е нужно да напускате България.
Очакваме Ви!
За връзка:
Tel.:   +359 32 940474
Mobile: +359 879 530804

For our Business Software solutions visit: www.haycad-infotech.bg
For our Engineering solutions visit:       www.haycad-engineering.com

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *