Съобщения

Първи световни награди „Corporate Startup Stars Awards”

 

Бургаската търговско-промишлена палата има удоволствието да Ви информира, че Международната търговска камара – Париж, като част от партньорството си с международната консултантска фирма Mind the Bridge, и новосъздадения Център по предприемачество към МТК, организират първи световни награди „Corporate Startup Stars Awards”.
Наградите поставят акцент върху бизнес и стратегическото сътрудничество между утвърдени компании и стартъпи, което ще даде възможност на първите да правят иновации, а вторите да се разширяват. Компаниите установяват взаимноизгодни партньорства със стартиращи компании – чрез поръчки, лицензи, директни инвестиции, придобивания или други специални вътрешни програми. Оценката се формира от комисия и се основава на пакет от информация, която участващите компании представят.

Всички кандидати ще получат оценка, плюс сравнителен анализ и препоръки как да подобрят своята отворена стратегия за иновационен подход, в съответствие с най-добрите световни практики. Те ще бъдат поканени да участват в специална Среща на върха и ще имат възможност да използват бранда на наградите.
Сред предишните победители в наградите са компании като: Enel, Telefonica, Samsung, Cisco, Barclays, Orange, Vodafone и BBVA. За първото световно издание се търсят кандидати от всички части на света и от всички индустриални сектори.
Повече информация относно категориите за участие можете да откриете ТУК.
Регистрацията за участие в наградите е със срок до 30 юни 2020г. Участниците следва да заявят интерес на e-mail: secretary.bscci (a) gmail.com и да подготвят информация спрямо приложения формуляр.
За допълнителна информация и съдействие: 056 812 007
Of-line_application_form

 

Back to list

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *