Актуални новини

Бизнес делегация взе участие в „Кавала експо“

Делегация от Бургаската търговско-промишлена палата, водена от нейния председател инж. Цанко Иванов, взе участие в ежегодното изложение в съседна Гърция – „Кавала експо“. Това е изложение на малки и средни предприятия, основно производители на селскостопанска продукция и хранително-вкусова промишленост. Над 200 гръцки представители са показали своята продукция. Визитата на бургазлии е по покана на ТПП в Кавала.
На изложението,  освен БсТПП,  присъстваха също сродни палати от Сърбия, Турция и Северна Осетия. От страна на домакините -представители на държавната и местната власт се разгледаха щандовете и участваха в бизнес разговорите. В рамките на изложението е проведена и конференция.

В бургаската делегация бяха включени Диян Димов, изпълнителен директор на Пристанище – Бургас  Тодор Демирков, управител на София Франс Ауто – Бургас и представителят на палатата за Община Созопол – Милко Димов. Шефът на пристанището Диян Димов представи Бургаски регион.
Протокол за участие  бе подписан между всички гости и домакините, а също така и двустранен протокол  между палатата в Кавала и БсТПП за сътрудничество и обмен на информация.
Текст: Дона МИТЕВА, ЧФ

27.09.2019 2

27.09.2019 3

27.09.2019 4

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *