Актуални новини

Предстоящи двустранни бизнес срещи Match4Industry в Коджаели

kogjaeli2019 1

 

В Бургаската търговско-промишлена палата постъпи информация от Enterprise Europe Network към БТПП  относно предстоящото осмо провеждане на двустранни бизнес срещи Match4Industry на 6 и 7 ноември 2019 г. в  Коджаели, Турция. Срещите ще се проведат в рамките на едно от най-големите изложения за промишленост и технологии в Турция – SANTEK. Организатори на събитието са ABIGEM East Marmara и Индустриална камара – Коджаели.
Събитието е подходящо за купувачи и дистрибутори, осъществяващи дейност в следните сфери: автомобилен сектор; химическа индустрия; строителство и строителни материали; електроника; енергиен отрасъл; околна среда; информационни и комуникационни технологии; металообработваща промишленост; машини; пластмасови изделия и каучук; автомобилни гуми.
Компаниите от България, заявили желание за участие в двустранните срещи, ще получат следните безплатни услуги: трансфер от летището до хотели и от хотела до мястото на брокерското събитие, преводачески услуги (от турски на английски и обратно), обяд, напитки и вечеря.

Българските фирми (по един представител) могат да подадат заявление до търговското аташе на Турция в България за покриване на разходи за настаняване (приложена форма – Application Form For International Buyer Mission Program) Средствата ще бъдат отпуснати от турското Министерство на икономиката, след предварителен преглед на фирмения профил и потвърждение. Настаняването ще включва 3 нощувки в 5-звезден хотел. Няма такса за участие. Разходите за пътуване до и от Коджаели са за сметка на участващите фирми.
Желаещите да участват е необходимо да се регистрират на платформата на събитието на адрес: https://m4i2019.b2match.io/ до 07.10.2019 г. За да ползвате безплатните услуги, моля, изпратете попълнена регистрационна форма на адрес secretary.bscci (a) gmail.com до 15.10.2019г. Бургаската търговско-промишлена палата ще обобщи получените форми и ще ги насочи в процедурата по кандидатстване.
При необходимост от допълнителна информация и съдействие можете да се свържете с нас на тел. 056 812 007, ел.поща secretary.bscci (a) gmail.com
Приложение: Формуляр закандидатстване за международна програма за мисия на купувача (Application FormFor International Buyer Mission Program)

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *