Актуални новини

Предстоящи двустранни бизнес срещи Match4Industry в Коджаели

kogjaeli2019 1

 

В Бургаската търговско-промишлена палата постъпи информация от Enterprise Europe Network към БТПП  относно предстоящото осмо провеждане на двустранни бизнес срещи Match4Industry на 6 и 7 ноември 2019 г. в  Коджаели, Турция. Срещите ще се проведат в рамките на едно от най-големите изложения за промишленост и технологии в Турция – SANTEK. Организатори на събитието са ABIGEM East Marmara и Индустриална камара – Коджаели.
Събитието е подходящо за купувачи и дистрибутори, осъществяващи дейност в следните сфери: автомобилен сектор; химическа индустрия; строителство и строителни материали; електроника; енергиен отрасъл; околна среда; информационни и комуникационни технологии; металообработваща промишленост; машини; пластмасови изделия и каучук; автомобилни гуми.
Компаниите от България, заявили желание за участие в двустранните срещи, ще получат следните безплатни услуги: трансфер от летището до хотели и от хотела до мястото на брокерското събитие, преводачески услуги (от турски на английски и обратно), обяд, напитки и вечеря.

Българските фирми (по един представител) могат да подадат заявление до търговското аташе на Турция в България за покриване на разходи за настаняване (приложена форма – Application Form For International Buyer Mission Program) Средствата ще бъдат отпуснати от турското Министерство на икономиката, след предварителен преглед на фирмения профил и потвърждение. Настаняването ще включва 3 нощувки в 5-звезден хотел. Няма такса за участие. Разходите за пътуване до и от Коджаели са за сметка на участващите фирми.
Желаещите да участват е необходимо да се регистрират на платформата на събитието на адрес: https://m4i2019.b2match.io/ до 07.10.2019 г. За да ползвате безплатните услуги, моля, изпратете попълнена регистрационна форма на адрес secretary.bscci (a) gmail.com до 15.10.2019г. Бургаската търговско-промишлена палата ще обобщи получените форми и ще ги насочи в процедурата по кандидатстване.
При необходимост от допълнителна информация и съдействие можете да се свържете с нас на тел. 056 812 007, ел.поща secretary.bscci (a) gmail.com
Приложение: Формуляр закандидатстване за международна програма за мисия на купувача (Application FormFor International Buyer Mission Program)

 

Back to list

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *