Актуални новини

Покана за участие в Кариерен форум за българи в Кралство Нидерландия, 5 октомври 2019 г., гр. Хага

karieri nider1

 Бургаската търговско-промишлена палата информира, че на 5 октомври Министерството на труда и социалната политика и Посолството на Република България в Кралство Нидерландия, в партньорство със сдружение „Български кариерен форум“ организират Кариерен форум за българи в Нидерландия. 
Кариерното изложение се осъществява за първи път в Нидерландия и е част от поредица форуми в чужбина за мотивиране и привличане на български граждани, учащи и живеещи в чужбина да намерят своята професионална реализация в България.
По време на събитието в Хага младите хора ще имат възможност да осъществят директен контакт с присъстващите български фирми-изложители и да се запознаят с предлаганите от тях работни места в България.

Ще бъде предоставена информация и за икономическото развитие и състоянието на пазара на труда у нас, трудовото и социално законодателство, мерките за съчетаване на личния и професионалния живот и за подкрепата за реализацията на младите хора. 
Участието на фирми изложители в събитието е безплатно, като работодателите сами покриват своите разходи за транспорт и настаняване. По време на форума на всяка фирма – изложител ще бъде предоставен щанд безплатно.
Регистрацията на участващите компании се осъществява през електронната страница на сдружение Български кариерен форум, партньор на събитието www.bgcareersfair.com.
Допълнителна
информация относно Кариерен форум за българи в гр. Хага можете да получите от: Министерството на труда и социалната политика, г-жа Станимира Парапунова, и.д. директор на дирекция Европейски въпроси и международно сътрудничество, тел.: 02 8119 506, stanimira@ mlsp.government.bg или г-жа Александра Александрова, ст. експерт от отдел Международно и двустранно сътрудничество, тел.: 02 8119 506, aleksandra.aleksandrova@ mlsp.government.bg.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *