Актуални новини

Покана за участие в бизнес делегация до гр. Перм, Русия

Уважаеми дами и господа,
Бургаската търговско промишлена палата Ви кани да вземете участие в бизнес делегация до гр Перм, Русия. Деловото посещение се организира от Българо-руската търговско-промишлена палата по покана на Търговско промишлена палата гр. Перм.
Датите на пътуването са 30 септември – 4 октомври2019г.
За участие в делегацията са поканени собственици и мениджъри на компании, заинтересовани от развитие на своя бизнес в партньорство с руските си колеги.
В Пермския край работят предприятия от всички сектори на икономиката: енергетика, петрол и газ, сол и сода, химия и дървена промишленост. Има иновативни разработки в областта на машиностроенето, химията, ИТ, потребителките стоки, производството на мебели, ресторантьорството, туризма и др. Пермският малък и среден бизнес активно търси нови контакти за сътрудничество.

За да бъде постигнат максимален резултат от пътуването, заявете Вашите желания за срещи с конкретни фирми, продукти и услуги, които представляват интерес за Вас (можете да намерите списък на компаниите тук http://permtpp.ru/members). Ние ще ги организираме както индивидуално, така и в рамките на Контактната борса, която ще се проведе в Пермската промишлено-търговска палата.
Цена на пакета на човек е540 EUR при настаняване в единична стая и 436 EUR при настаняване в двойна стая.
Цената включва
– настаняване в избрания тип стая на база нощувка и закуска -4 нощувки в хотел 4 * «City Star» (ул.Монастырская, 14а)
– обeди и вечери по програмата, кафе-паузи
– всички трансфери
– всички мероприятия по програмата
– обзорна обиколка на Перм
– съпровождане на делегацията по време на цялата програма
– услуги на Пермската ТПП, свързани с организирането на индивидуалните бизнес срещи и с провеждането на контактната борса
Цената не включва виза, застраховка, самолетни билети, лични разходи.
Цената на самолетните билети се уточнява при подаване на заявка и подлежи на препотвърждаване към датата на тяхното издаване.
Броят участници в състава на бизнес делегацията е ограничен, поради което е желателно да заявите участие си в най-кратък срок. За потвърждение на участието Ви като член на делегацията е необходимо да се регистрирате до 10.08.2019 г. Срок за плащане – 7 дни след потвърждение на заявката и издаване на проформа фактура. 
Участниците ще получат следните документи от лицензиран български туроператор (лиценз № РК-01-70-70): договор, самолетни билети, ваучери за хотелско настаняване, проформа за заплащане на депозита, фактура за извършеното плащане.
Относно регистрацията за участие и осъществяване на контакт с фирми-партньори моля да се свържете с
-Представителя на Търговската камара на Перм в България – Юлия Вавилова,yuliyavavilova@gmail.com, тел.: 0879051548. или на тел. 056/810072 или 0878221328– Боряна Желева – Главен секретар на Бургаската ТПП /bstpp@abv.bg 
По въпроси, свързани с плащането на пакета, самолетните билети и визите, моля да се обръщате към туроператора „К-Травел Къмпани“: Варна, 27 Юли, 10А, тел.: 0888559531 – Милена Димитрова, marketing@k-travelbg.com.

ПРОГРАМА

Back to list

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *