Актуални новини

„ВИВИ РИТЕЙЛ” ООД е производител на соковете ТМ „VIVI”

„Виви РИТЕЙЛ” ООД – това е съвършенство, порядъчност, ориентация към качеството, ежедневно участие в обществения живот. Нашата цел е да бъдем една от най-добрите компании, чието качество на предоставяни услуги ще съответства на запитванията на клиентите.
Асортиментът от сокове ТМ „VIVI” е много широко предоставен както в Украйна, така и в Израел.
На територията на Украйна Вие можете да ги намерите в повечето големи вериги от магазини и супермаркети. Нашата продукция в настоящия момент е представена в мрежата от магазини „Мегамаркет”, в мрежата от национални бензиностанции „UPG” и „КЛО”, в аптечните мрежи „Еко аптека”, а също така и в хотелите и ресторантите.   Соковете ТМ „VIVI” е ексклузивен воден спонсор на футболния клуб на премиера на лигата на Украйна ФК „Карпаты”. 

Нашите производствени мощности се намират в Днепропетровска и Запорожска области на  Украйна. На територията на нашите стопанства с капкова система на поливане ние развиваме и обработваме ябълкови градини, в които отглеждаме елитни сортове ябълки, а също така успешно отглеждаме ягоди, касис, тикви, грах и зърнени култури. Общата площ на нашите стопанства е повече от 1 000 ха. Градините се намират не в промишлена зона, което гарантира екологичната чистота на отглеждания продукт. Цялата продукция на компания „ВИВИ РИТЕЙЛ” ООД е висококачествена и екологически чиста, сертифицирана в съответствие с изискванията на законодателството.
Производствените мощности, оборудвани със съвременно и високотехнологично оборудване за преработка на плодовете и за производство на готова продукция са австрийско производство, което позволява да се произвежда продукция на европейско равнище.
Компания „ВИВИ РИТЕЙЛ” ООД притежава собствена търговска марка ТМ „VIVI” и продължава да развива категорията здравословно хранене, като увеличава обемите си на производство и асортимента на произвежданата продукция – за благото на милиони потребители.
Ние виждаме нашия потребител като човека, който предявява високи изисквания към качеството на продукта!
В ябълката се цени наличието на желязо и витамин С, а също така плодът съдържа: бета – каротин, витамини А, В1, В2, В5, В6, В9, Н и РР, такива необходими за човешкия организъм минерални вещества: калий, калций, магнезия, никел, молибден, фосфор и натрий. Ябълките в голямо количество съдържат пектин и целулоза, която благотворно влияе върху дейността на стомашно-чревния тракт. Ябълки са абсолютно безвредни за човешкото здраве, те на 82 – 87 % се състоят от вода, по-доброто средство за утоляване на жаждата или за нискокалорична диета не може да се намери, та нали хранителната стойност на ябълката е едва 47 килокалории на 100 гр.
Лекарите препоръчват да се изяжда минимум една ябълка на ден за профилактика на развитието на много болести – атеросклероза, сърдечна недостатъчност, запек и възникване на ракови образувания. Препоръчва се захранването на пеленачетата да започва със зелени ябълки. Използването на ябълки в кулинарията, диетологията, козметиката, здравия начин на живот, като натурален витаминен комплекс, особена естетическа наслада доставя използването на ябълки в декорирането на помещения, празнични трапези, букети и т. н.
Нашата продукция Вие щ е можете да разгледате на сайта  www.vivi.ua
Интерфейс
на сайта има 7 езика, в това число и български.
www.vivi.ua
viviretail.bg@gmai.com
087-902-72-01   Андрей Крупосий

Каталог 1
Каталог 2

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *