Съобщения

Водещ украински производител на композитни материали

В Бургаската търговско-промишлена палата постъпи молба от водещ украински производител на композитни материали от стъклопласт за популяризиране на продукцията му на българския пазар.
Компанията работи на пазара на композити повече от 60 години. За дълго тя остава единственото предприятие в Украйна, което има голяма база за изследвания и разработки и произвежда продукти на основата на стъклени влакна. Високотехнологичното оборудване и пълният оперативен контрол на производството гарантират съответствие на продуктите с високи стандарти за качество. Системата за управление на качеството в предприятието е сертифицирана в съответствие с ISO 9001-2015. Една от иновативните дейности на предприятието е производството на армирани с фибростъкло профили, които успешно се използват в енергетиката, морската, железопътната и автомобилната инфраструктура, както и в различни отрасли на машиностроенето, нефтохимическата промишленост, животновъдството и градинарството, в места с висока влажност и агресивни среди.
При интерес за предоставяне на допълнителна информация можете да се свържете с нас по ел.поща на адрес secretary.bscci@gmail.com или на тел. 056 812 007.“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *