Актуални новини

Бургаската палата посрещна за трета поредна година делегация от Перм

21.06.2018 1

На 21.06.2018 г. делегация от Пермска търговско-промишлена палата, водена от вице-президента Елена Миронова и представителя за България Юлия Вавилова пристигна за двудневно делово посещение в Бургаската търговско-промишлена палата. Това е третата поредна бизнес мисия на Пермската палата от възстановяването на контактите през 2016-та досега.
В приветствието си към участниците председателят на БсТПП Цанко Иванов изрази задоволството си от посещението на делегация от Бургас в Москва и Перм през м.март т.г. и пожела успех на предстоящата среща. Официален гост на събитието бе г-жа Ивелина Стратева, директор дирекция „Икономика и стопански дейности” в Община Бургас.

В Пермската делегация участваха 5 компании с дейности в сферите на  производство, поддръжка и одит на оборудване за нефтопреработвателната промишленост; производство на готварски печки; генератори на мултифункционална среда с приложение в земеделието за борбата с патогени и вредители; производство на пожарогасители от иновативен тип; производство на полиамидни втулки, полиуретан, флуоропластична защита на повърхностите, изделия от полипропилен. Руските фирми търсеха обмен на опит и иновации, и търговски партньори. От българска страна участваха фирми, работещи в сектора на търговията, информационните технологии, туризма, транспорта, строителството, машиностроенето, селското стопанство. Участвалите в делегацията до Перм през март споделиха впечатленията си и резултатите от установените там контакти. Кметът на Равнец инж.Христо Колев запозна гостите с плановете за превръщане на летището в града в най-голямата индустриална зона на Балканите. Юлия Вавилова изрази надежда, че предстоящите срещи ще приключат с договори, информира за насроченото за 09.09.2018 г. посещение на президента Путин в Евскиноград и отправи покана за представленията на Пермския академичен театър на 18-ти и 19-ти същия месец в Държавна опера – Варна.
Двустранните срещи продължиха на следващия ден, като участниците, за които нямаше потенциални партньори, представиха бизнеса си пред Иванов, Миронова и Вавилова.“

.

21.06.2018 2

21.06.2018 3

21.06.2018 4

21.06.2018 5

21.06.2018 6

21.06.2018 7

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *