Актуални новини

Контакт с Казахстанската палата за международна търговия

kazah

Бургаската търговско-промишлена палата има удоволствието да информира за установен пряк контакт с Казахстанската палата за международна търговия (КПМТ). Организацията е създадена през 2014 г. за да изпълнява функциите на Националната казахстанска палата на предприемачите „Атамекен” в сферата на външната икономическа дейност на предприятията с цел да повиши експортния потенциал на страната и да привлича чуждестранни инвестиции. Получена е покана за изложението „Най-добрите стоки на Казахстан”, което ще се проведе в периода 20-21 юли 2018 г. в Астана.

В него участват повече от 140 казахстански компании, доказали се като производители на стоки с най-високо качество в различни сектори на икономиката, включително земеделие, преработване на храни, строителство, текстил, фармацевтика.Организаторите търсят компании, които биха желали да участват в семинар за казахстански изложители на тема „Изисквания към вноса във вашата страна” (митнически процедури, санитарни и фитосанитарни мерки, сертифициране, опаковане, др.). Поканата за изложението „Най-добрите стоки на Казахстан” се отправя и към компании, които продават оборудване за производство на потребителски стоки – за преработване на храни, пакетиране, миене и сортиране, консервиране, замразяване и охлаждане.
Бургаската търговско-промишлена палата е в процес на уточняване на подробностите, свързани с предстоящото изложение и ще информира своевременно за новости.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *