Съобщения

Възможност за участие в търговски мисии в Турция

 

В Бургаската търговско-промишлена палата постъпи информация, че паралелно на някои значими изложения в Турция се провеждат и търговски мисии. Тези мисии, координирани от Министерството на икономиката на Република Турция, се организират от съюзите на износителите, на които официално се възлага тази задача и една фирма-организатор на изложения. Целта на тези мисии е да свържат чуждестранните купувачи с турските производители и износители и по този начин да съдействат за развитието на двустранната търговия. В тази връзка по един представител на българските фирми-вносителки от съответния бранш е поканен на следните търговски мисии:
1.Food Istanbul 2017 – изложение за храни и напитки, технологии за преработка, складиране и охлаждане на храни, транспорт и оборудване за хранителни магазини, 19 – 22 септември 2017 г., гр. Истанбул
http://cnrfoodistanbul.com/index.aspx?ln=2


2. ZUCHEX
2017 – 28-то международно изложение за домакински потреби и подаръци, 20 – 23 септември 2017 г., гр. Истанбул
http://www.zuchex.com/en
3. Международна среща на фармацевтичните продукти – 27 – 30 септември, Анталя
http://www.uluslararasieub.com/about-us/
Разходите по настаняването, включително и закуската, на одобрените за участие български фирми се поемат от Министерството на икономиката на Република Турция. Програмата, предвидена за представителите на фирмите-участнички в общи линии включва брифинг, двустранни срещи, посещение на изложението и посещение на производствени бази.
Приложено изпращаме един формуляр за участие. Този формуляр следва да бъде попълнен от фирмите, желаещи да участват и да бъде изпратен на електронната поща на Търговската секция за Food Istanbul 2017 най-късно до 11 септември 2017 година, за ZUCHEX 2017 най-късно до 13 септември 2017 година и за фармацевтичното изложение най-късно до 14 септември 2017 година.

Формуляр за участие

Back to list

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *