Актуални новини

Гръцки бизнесмени с интерес към Бургас

05042017 bg gr 1

На 05. 04. 2017 г. представители на Бургаска търговско-промишлена палата посетиха Изложението за туризъм и гръцки продукти, което се проведе в експоцентър Флора, гр. Бургас.
Като продължение на установените на изложението контакти и по покана на г-н Цанко Иванов – председател на БсТПП, на 06. 04. 2017 г. в офиса на Палататабеше посрещната делегация от представители на фирма Аполлонас ООД – организатор на изложението, Държавна Стокова Борса на град Солун и гръцката фирма Парнонас, която изпълнява проекти по програма Лидер на ЕС за развитие на селските региони.

На срещата всяка от страните направи кратко представяне на своята дейност, като гостите посочиха за тяхна основна цел установяване и развитие на стабилни търговски и партньорски взаимоотношения с бизнеса от Бургас и региона. По време на разговорите беше подчертано, че много малко фирми от нашия регион имат бизнес отношения с гръцки фирми и Бургас е влязъл в полезрението на нашите съседи покрай проекта Бургас-Александруполис.
В края на срещата представителите на Държавната Стокова Борса на гр. Солун отправиха покана към Палатата и бургаския бизнес да посетят изложението Фрескон, което ще се проведе в гр.Солун от 27 до 29 април.
Срещата завърши с пожелания за бъдещо сътрудничество.

05042017 bg gr 2

05042017 bg gr 3 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *