Съобщения

Одрински панаир за храни, земеделие, добитък и промишленост 2016

 

Бургаската търговско промишлена палата уведомява своите членове, че може да съдейства на фирмите желаещи да посетят Одринския панаир за храни, земеделие, добитък и промишленост като създаде необходимата организация, включително и транспорт с луксозен микробус.
Одринският панаир за храни, земеделие, добитък и промишленост 2016 ще се състои между 20-ти и 24-ти юли 2016 г. и ще има голям принос за подобряването на търговията, земеделието и промишлеността в региона. Панаирът се организира през дните на състезанието за мазни борби Къркпънар, което е втората най-стара спортна организация след Олимпийските игри от 1375г. Панаирът привлича 50 000 посетители от страната и чужбина годишно и служи за място за срещи на балканския регион от всеки потенциален сектор.

Одринският панаир за храни, земеделие, добитък и промишленост 2016 ще събере фирми от Турция и Балканските страни заедно с потенциални клиенти и тези компании ще се насладят на възможността на осъществят директни контакти със своите колеги, така че да създадат ефективни сътрудничества и партньорства.
Одринският панаир за храни, земеделие, добитък и промишленост 2016 ще допринесе за подобряването на предприятията чрез разширяване на хоризонтите за бизнесмените, индустриалците и търговските експерти, подобрявайки икономическите им и търговски връзки със света, възраждайки местната и националната икономики чрез търговия и осигуряване на по-високи нива на заетост.
Церемонията по откриването ще се състои на 20-ти юли 2016 г., сряда от 19:00 часа.
За допълнителна информация – тел.: 056 812007 или email: bscci@bcci.bg.

 

Back to list

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *