Актуални новини

Преференции за изложителите на ИНТЕМАК’15 в Коджаели, Турция

kodjaeli250815 1

 Бургаската търговско-промишлена палата има удоволствието да информира, че в периода 8-11 октомври 2015 г. в Международния изложбен център Метрополитън на община Коджаели, Турция ще се проведе ИНТЕМАК’15 – Източното специализирано изложение за машини, строителни технологии и продукти, строителни машини и съоръжения, и тежка техника.
Коджаели е икономическият център на Турция, пионер в подобренията и изявена в създаването на работен капацитет под ръководството на търговските палати на Коджаели, Болу, Дюздже, Сакариа, Ялова, Гебзе и Кьорфез.


ИНТЕМАК’15 ще събере на едно място машини, тежки машини и ръчни инструменти; арматурна стомана и сглобяеми конструкции; тежки машини за строителни изолации, строителни химикали и кофражи; фини строителни материали и вътрешни арматурни фитинги; дърводелски изделия, автоматични системи за предни врати; сенници, климатизация и зелени сгради; безопасност на труда; чугун, стомана и желязна тел за настилки; пластмасови вани, вентили, помпи; метални масла; машинни шаблони и пакетиране; мебели и декорация; автомобилостроене; логистика и складиране.
Преференции за изложителите: до двама представители от фирма могат да ползват трансфер (летище-хотел-изложбен център-летище) и настаняване (9-10 октомври) за сметка на Търговската палата на Коджаели .
Краен срок за записване: 04.09.2015 г.
За повече информация за изложението моля, посетете интернет страницата http://www.intemak15.com/
За съдействие и въпроси: 056 / 812 007.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *