Актуални новини

Посещение от Младежка стокова борса – Лозенград

16.06.2015 1

 

Делегация от Младежка стокова борса – Лозенград, водена отПредседателя Серхад Гюней посети Бургаската търговско-промишлена палата на16.06.2015 г. След визитата на ръководството на Стокова борса – Лозенград вкрая на 2014-та, представители на младежката й структура също пожелаха даосъществят контакт с колегите от Бургас.
Господин Гюнай поясни, че в организацията членуват мъже навъзраст от 18 до 40 години, които развиват собствен бизнес или търговия. Къмборсата има и структура на жените предприемачи. В хода на разговорите станаясно, че тя е потенциален партньор на Клуба на жените в бизнеса към БсТПП заобмен на опит, добри практики и осъществяване на съвместни мероприятия.


Председателят на БсТПП инж. Цанко Иванов подчерта, че развитието на женското имладежкото предприемачество са сред приоритетите на ЕС през текущия период. Наредс туризма и екологията те са потенциални направления за разработване напроектни предложения. Иванов увери гостите, че екипът на палатата има добъропит в успешното изпълнение на проекти и има готовност да си партнираМладежката стокова борса.

16.06.2015 2

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *