Предстоящи събития

Форуми с участието на български и чужди лектори посрещат специалистите на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ 2015

 

Посетителите ще видят имплантологична операция на живо по време на изложението от 13 до 15 май в Интер Експо Център
Форуми, обучения и демонстрации посрещат специалистите в хуманната и дентална медицина на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ 2015. 49-тото издание на специализираното изложение ще се проведе от 13 до 15 май в Интер Експо Център.
Националната пациентска организация подготвя дискусия с лектор д-р Иван Вецев за значението на здравните досиета за пациентите.
Презентация на тема „Кардиотелеметрия“ представя модерна система за онлайн холтер наблюдение. Тя дава възможност за изпращане на ЕКГ изследвания към специален център за следене на пациенти през всеки 3 минути. Холтерът има GSM модул, в който се слага SIM карта и изпраща данните посредством GPRS връзка.По този начин се позволява 24-часово следене на пациенти в реално време.


По време на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ фирми от бранша ще учредят неправителствена организация, която ще работи за развитието на телемедицината в страната.
Български и международни експерти ще обменят опит за най-новите методи на работа и успешните технологии в медицината. За трети път Dental Tribune Study Club Symposia организира форум „Имплантология от следващо поколение“. Едно от водещите имена в денталната медицина Джанфранко Политано, съосновател на движението Bio Emulation ще представи новости във възстановителната стоматология. Еммануела Рози, маркетинг мениджър на международната консултантска компания Medical Promotions щепредложи успешни практики за популяризиране на денталната практика и привличане на повече клиенти.
Едни от най-добрите дентални специалисти на Sofia Dental Meeting организират теоретико-практически обучения в дните на изложението. Редица компании ще представят своите нови продукти и успешни практики. Сред темите са постигане на максимално естетични резултати с композит само в две стъпки, както и нови подходи на лечение, решение за общопрактикуващи лекари при лесни ортодонтски случаи.
През всички дни на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ 2015 ще има и редица интересни демонстрации, които ще бъдат много полезни за лекари и стоматолози. Сред тях са демонстрации на КАД-КАМ системи, за изработване на естетични фасети и зъби от литиев дисиликат, цирконий и нови обогатени с цирконий композитни блокове за възстановяване с импланти. По време на изложението ще бъде направена имплантологична операция на живо. Фирми организират демонстрации още на ендодонтски мотори и на ехографи.
На изложението посетителите ще могат да видят линейка със съвременно и модерно оборудване.
За трета поредна година 7 ваучера по 2000 лева очакват посетителитена БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ. Всеки от тях, който има право да упражнява медицинска професия,може да участва като попълни анкетна карта още при влизане в изложбения комплекс. Идеята е да се подпомогне стремежът на медицинските специалисти да постигнат по-висок стандарт и качество на здравното обслужване, коментират организаторите от Интер Експо Център.
На изложението тази година ще участват близо 180 компании от 12 държави.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *