Предстоящи събития

Студенти по медицина ще изнасят лекции на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ

Тази година на специализираното изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ ще присъстват Медицинският университет в Плевен и Медицинският колеж „Йорданка Филаретова“ в София. Изложението ще се проведе от 13 до 15 май в Интер Експо Център. За пръв път студентите по медицина са толкова активни и ще направят презентации по актуални теми, които изучават в своите учебни заведения.
На 14 май студенти и преподаватели от „Медицински колеж „Йорданка Филаретова“ в София ще изнесат лекции по всяка от специалностите, които се преподават в колежа.


Студентите тази година имат голям интерес да покажат знанията, които са усвоили и да представят теми, които ги вълнуват, подготвят се много сериозно, съобщиха от Медицински колеж „Йорданка Филаретова“- София. Младежитеот специалност „Инспектори по обществено здраве“ ще представят лекция на тема за културата на хранене след 60 годишна възраст. Сред темите им ще бъде и културата на хранене при родители на първокласници, а също и културата на хранене при студентите. От специалност „Медицинска козметика“ ще обърнат внимание на обучението на медицинските козметици. Сред темите са: „Приложимост на лечебно-пластичния метод „Поспелов – Жаке” при козметични грижи за мазна кожа”. Също така „Въведение на фациалния мануален лимфен дренаж в козметичната грижа за старееща кожа” и „Масаж по Soebye като част от козметичната грижа при розацея”.
Студентите от специалност „Рехабилитатор“ ще разгледат темата за функционалното възстановяване при пациенти с травматично увреждане на гръбначния стълб с увреди на ниво С-7ph1. Презентации ще направят и младежитеот специалностите „Рентгенов лаборант“ и „Медицински лаборант“.
Медицинският колеж в Плевен също ще предложи няколко интересни презентации. На 15 май май Д-р Хулия Ферадова ще представи „Възможности на ХАЙФУ- технологията“. А д-р Цветомир Иванов ще направи презентация на тема „Роботизираната хирургия в онкологията.
БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ среща новите технологии, утвърдените специалисти и студентите, които са бъдещето на качествената здравна грижа в България. БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ ще бъде отворена за посетители всеки ден от 13 до 15 май 2015 г. от 9.30 часа до 18.00 часа. Всички посетители могат да ползват срещу заплащане буферния паркинг при метростанция “Интер Експо Център – Цариградско шосе”, както и подземния паркинг, разположен под зала 6 на изложбения комплекс. Входът за изложбата тази година ще бъде 3 лева.
Повече информация за БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ можете да откриете на:http://bulmedica.bg/bg.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *