Актуални новини

Човешкият фактор е най-важната предпоставка за успех

asteria 1

 

Астрея е лидер на пазара и към момента е най-голямата Българска консултантска компания  за подбор на персонал. Компанията е сертифицирана по стандартите ISO 9000 и OHSAS 18000. Освен с подбор на персонал компанията се занимава и с временна заетост, както и стартиране на международни компания в България. Астрея има заслуга за стъпването на Българския пазар на няколко големи международни компании, които днес са с общо над  3000 служители. Фирмата разполага с офиси в 6 града в страната – София, Велико Търново, Варна, Бургас, Стара Загора и Пловдив и представителства в Благоевград, Хасково, Кърджали и Русе.

Екипът ни се състои от психолози, консултанти и експерти в областта на човешките ресурси с доказани компетенции и висок професионализъм. Ние от Aстрея ще Ви помогнем да преодолеете предизвикателствата, свързани с подбора, управлението, обучението и развитието на Вашите служители. Астрея създава решения, като влага в този процес уникалност, креативност, гъвкавост, енергия и позитивно мислене. Ние намираме точните хора на точното място. Стремим се чрез доказани бизнес стратегии и процеси да подобрим взаимодействието между хората и организацията на всичките й нива, защото човешкият фактор е основната и най-важна предпоставка за успех.

asteiria 2

 

 

 

 

 

 

 

Д-р Мая Здравкова е собственик на Астрея Човешки ресурси. Завършила е Психология, Право и Криминалистика. Има повече от 10 годишен опит в консултантския бизнес по подбор на персонала.
За допълнителна информация може да се обърнете към Бургаската търговско промишлена палата на тел. 056 812007.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *