Актуални новини

В подкрепа на технологичната модернизация на бизнеса

atos12022015 1

 

Над 40 представители на бизнеса от Бургаска и Ямболска област, финансисти, предприемачи, мениджъри и специалисти от различни сектори на стопанския живот и академичните среди присъствахана 12. 02. 2015 г. на семинара на тема „Тенденции и предизвикателства при управлението на бизнеса и технологичните отговори на АТОС”. Събитието бе организирано по инициатива на БсТПП, Бусофт инженеринг АД Бургас и АТОС България- подразделение на една от най-големите IT компании в света френско-германската ATOS SE (Societas Europaea), лидер в цифровите услуги и бизнес технологиите за ускоряване напредъка и създаване на фирма на бъдещето.


В обръщението си към участниците Председателят на БсТПП инж. Цанко Иванов сподели актуалността на темата, определена от ЕС, за новите технологии, новите схеми и иновативни подходи през периода 2014-2020г. С цел оптимизиране цялостната дейност на организациите е необходимо въвеждане и използване на дигиталните технологии, сподели още г-н Иванов. Главният секретар на Палатата г-жа Боряна Желева приветства гостите като направи преглед на най-новите дейности на Бургаската палата и предстоящите местни и международни мероприятия.
„Целта на срещата в Бургас е да представим компетенциите на фирмата и да потърсим способи за общи проекти с местния бизнес. Съществуват интересни възможности за съвместно сътрудничество с големите производствени компании в региона, както и с общинската администрация.”, заяви търговският директор на Атос България Орлин Димитров. Той представи основните направления на фирмата, както и цялостната стратегия за пазара, фокусирани към енергетика, финансови и застрахователни услуги, производство и търговия, публичен сектор, здравеопазване и транспорт, телекомуникации и медии. Светослав Динев от Бусофт Инженеринг, дружество – лидер в комуникационните технологии и цифрови услуги в Бургас и региона, изрази задоволство от установеното сътрудничество с Атос България в полза и подкрепа на местния бизнес. Презентациите и демонтративните решения за оптимизация и подобрения по време на срещата сплотиха участниците в общата визия за бъдещето – да се ускори напредъка като се обединят хора, бизнес и технологии.

atos12022015 2

atos12022015 3

atos12022015 4

atos12022015 5

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *