Предстоящи събития

Security Expo – между технологии и сигурност

Security1

Изложението ще се проведе паралелно с Българска строителна седмица
Security Expo се утвърди стремително бързо като един от най- значимите професионални форуми за сигурност и безопастност на Балканите и като единствената платформа у нас, чрез която се представят съвременните продукти и технологии от световния пазар.
Събитието обединява целия процес в индустрията – от производството до крайния продукт, като осигурява на всички участници в него най-добрата платформа за представяне на бизнеса в България.


В следващото издание на Security Expo, което ще се проведе от 25 до 28 март 2015 г., модерните продукти и услуги отново ще се срещнат с потребителите на смарт технологиите. Изложението ще представи пет теми, обвързани с технологии, сигурност и безопасност: ИКТ сигурност, Big Data и Networking; умни сгради и сградна автоматизация; сигурност, базирана на радиочестотна идентификация или RFID;здраве и безопасност на труда и пожарогасене, пожароизвестяване, извънредни ситуации, издирване и спасителни акции.
Повече от безопасност
Контрол на достъп до сграда чрез разчитане на чертите на лицето или ирисово прочитане, карта, с която пътуваме в градски транспорт и същевременно гласуваме чрез електронна платформа, мобилни приложения за видеонаблюдение, за включване на климатика вкъщи от разстояние или за отключване на входната врата. Това са само част от технологиите, които ще бъдат засегнати в темите за RFID, умните сгради, ИКТ сигурност, Big Data и Networking.
Същевременно по време на Security Expo ще бъдат представени последни разработки, свързани с изискванията на бизнеса за пожароизвестяването и пожарогасенето, както и продукти за спасителните служби (въжета, карабинери, каски, специализирана екипировка, специални МПС, лодки и т.н.).
Здравето и безопасността по време на труд също ще заемат важно място в дните на изложението чрез представяне на предпазно облекло, маски, ръкавици, шапки, каски, обувки, костюми др.
Международна бизнес платформа
В предишното издание на Security Expo взеха участие български и чуждестранни компании, като част от тях бяха от Великобритания, Германия, Босна и Херцеговина, Холандия, Хърватия и др. Участниците представиха продукти и услуги на близо 140 световни бранда в сектора.
Събитието предостави платформа за директен контакт между участващите компании, както и със специалисти от над 20 държави.
Security Expo се проведе праралелно с международното изложение Българска строителна семдица, което се очаква увеличи потенциала и мащабите на двата форума.

Security2

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *