Предстоящи събития

Изложението MachTech&InnoTech ще стартира на 11 март

Machtech1

Петото издание на MachTech&InnoTech, което дава заявка да се превърне в едно от най-значимите събитията на бранша в страната, ще се проведе в началото на следващата година от 11 до 13 март.
Това е един от най-сериозните форуми за индустриална техника, на който специалисти от различни страни се срещат в София в Интер Експо Център, за да се информират за новостите и да обсъдят тенденциите в бранша.
В началото на тази година в изложението участваха над 50 компании от 10 държави, които представиха продукти от 120 производители на машини и индустриално оборудване.


През 2015 г. се очаква форумът да надхвърли мащаба на предишното издание, като се предвиждат и голям брой нови участници, които ще съобразят представянето си с новия акцент в изданието – InnoTech, за иновационните технологии в сферата на индустриалната автоматизация и задвижващи технологии, индустриални мрежи и софтуер, контролно-измервателни прибори и аналитична апаратура, роботика и мехатроника.
Време за бизнес
„Изложението е атрактивно за посетителите специалисти, които се интересуват за случващото се в сектора и актуалното състояние на бранша в България“, каза Ивайло Иванов управител на Интер Експо Център.
По негови думи вече е отворена и регистрацията за двустранните бизнес срещи за търговско коопериране и технологичен трансфер между български и чуждестранни фирми – B2B MatchMaking. „Срещитеще се проведат на 12 март във втория ден на изложението и се организират със съдействието на Enterprise Europe Network, която е най-голямата информационна мрежа на ЕК в подкрепа на малкия и средния бизнес“, каза Иванов.
В предишното издание на изложението в рамките на един ден на B2B MatchMaking са проведени над 100 срещи между заинтересовани фирми.
www.machtech.bg

Machtech2

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *