Предстоящи събития

Изложението MachTech&InnoTech ще стартира на 11 март

Machtech1

Петото издание на MachTech&InnoTech, което дава заявка да се превърне в едно от най-значимите събитията на бранша в страната, ще се проведе в началото на следващата година от 11 до 13 март.
Това е един от най-сериозните форуми за индустриална техника, на който специалисти от различни страни се срещат в София в Интер Експо Център, за да се информират за новостите и да обсъдят тенденциите в бранша.
В началото на тази година в изложението участваха над 50 компании от 10 държави, които представиха продукти от 120 производители на машини и индустриално оборудване.


През 2015 г. се очаква форумът да надхвърли мащаба на предишното издание, като се предвиждат и голям брой нови участници, които ще съобразят представянето си с новия акцент в изданието – InnoTech, за иновационните технологии в сферата на индустриалната автоматизация и задвижващи технологии, индустриални мрежи и софтуер, контролно-измервателни прибори и аналитична апаратура, роботика и мехатроника.
Време за бизнес
„Изложението е атрактивно за посетителите специалисти, които се интересуват за случващото се в сектора и актуалното състояние на бранша в България“, каза Ивайло Иванов управител на Интер Експо Център.
По негови думи вече е отворена и регистрацията за двустранните бизнес срещи за търговско коопериране и технологичен трансфер между български и чуждестранни фирми – B2B MatchMaking. „Срещитеще се проведат на 12 март във втория ден на изложението и се организират със съдействието на Enterprise Europe Network, която е най-голямата информационна мрежа на ЕК в подкрепа на малкия и средния бизнес“, каза Иванов.
В предишното издание на изложението в рамките на един ден на B2B MatchMaking са проведени над 100 срещи между заинтересовани фирми.
www.machtech.bg

Machtech2

Back to list

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *