Актуални новини

Ден на кариерата в Бургаската търговско-промишлена палата

karieri logo2

Проект „Повишаване на обществената нетърпимост към неформалната икономика при трудовоправните и осигурителните отношения и превантивни действия за ограничаването й”.  
Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси”, съфинансирана от Европейския социален фонд на Европейския съюз.

Центърът за кариерно развитие при Бургаска търговско-промишлена палата организира на 22 януари 2015 г. (четвъртък)  от 10,00 до 16,00ч в конферентната зала на Палатата в гр. Бургас ДЕН НА КАРИЕРАТА. В рамките на информационния ден ще  бъдат представени дейността на центъра и възможностите за получаване на различни услуги за кариерно израстване на заети лица. Желаещите могат да се възползват от провеждане на индивидуални консултации от кариерния консултант в сферата на  документалната автопрезентация, подготовката на препоръки, референции, поведение при интервю и др. с крайна цел – успешно представяне при кандидатстване за работа. На участниците в Деня на отворените врати ще бъдат раздадени информационни материали по темата.

Създаден в рамките на проекта на БТПП със съдействието на мрежата от регионални палати и по договор с Дружество Кариери № 15/25. 04. 2014 г., Центърът за кариерно развитие в Бургас проведе през изминалите месеци няколко обучителни и консултантски дни, на които взеха участие работещи и работодатели от различни сфери на обществения и стопански живот, на които се споделиха опит, обмяна на знания, добри практики у нас и в чужбина.с актуална информация по темите на кариерното ориентиране, израстване и професионална реализация.
Центърът предлага безплатно услугите си както за заети лица, така и за  работодатели. Публикуват се обяви за предлагане и за търсене на подходящи позиции в електронната платформа на Виртуална социална академия към Българска търговско-промишлена палата. Центърът за кариерно развитие ще продължи своята дейност и след приключване на проекта.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *