Актуални новини

Сътрудничество между палатите от Бургас и Узункьопрю

uzun1

 

На 10 и 11 Октомври 2014г. Председателят на БсТПП посети колегите от ТПП Узункьопрю, Турция. Г-н Цанко Иванов и Гл. Секретар на БсТПП Боряна Желева се срещнаха с Ръководството на Палатата от Узункьопрю . Те бяха сърдечно посрещнати от Председателя г-н Еркан Ихтиар и членовете на Управителния съвет на Палатата. Целта на срещата бе установяване на контакти и обсъждане на възможности за съвместно сътрудничество в областта на подпомагане на членовете на бизнес организациите за развиване на общ бизнес от двете страни на границата.

Обсъдена бе и предстоящата възможност двете организации да си партнират по проекти в рамките на Програмата за трансгранично сътрудничество България – Турция.
В рамките на визитата бе обсъден и подписан договор за съвместна дейност между институциите маркиращ основните приоритети в работата и задачите стоящи пред двете Палати.
Посещението в Узункьопрю бе по покана за участие в семинар по проект на Фондация „Зеленият Бургас“. Представителите на Палатата взеха участие в двустранните срещи между партньорите по проекта.

uzun2

uzun3

uzun4

uzun5

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *