Актуални новини

Инвестиционен форум „Invest in Batumi 2014”

batumi1

В БсТПП постъпи информация от Областния управител на Област Бургас г-н Павел Маринов относно предстоящия инвестиционен форум „Invest in Batumi 2014”, насрочен за провеждане в периода 4-5 септември 2014 г. в гр. Батуми, Грузия. От страна на домакините участие ще вземат правителството на Автономна република Аджара /АРА/, Грузинската национална агенция за инвестиции, чужди и местни компании, базирани в Грузия, търговски и индустриални камари, бизнес асоциации и медии.

Основна цел на форума е да запознае участниците с инвестиционния потенциал на Аджарския регион, като им се предостави възможност да получат информация за инвестиционни проекти от основните сектори на икономиката и региона.
За участие за поканение представители на следните страни: Азербайджан, Казахстан, Естония, Литва, Чехия, България, Египет, Израел, Иснаия, Холандия.
Програмата на мероприятия включва следните теми:
  • Област Аджария като най-доброто място за инвестиране;
  • Инвестиционен климат на страната и процедури за започване на бизнес;
  • Приватизационни проекти и инвестиционни предложения, инициирани от Представителството;
  • Практически опит на успешните компании в региона.
Можете да заявите своя интерес към форума по електронна поща (forum@investinbatumi.ge). До 8 август на участниците ще бъде предоставена възможност да се регистрират безплатно онлайн (www.investinbatumi.ge/forum). Работен език – английски (превод на руски език).
За допълнителна информация можете да изполвате указания ел.адрес и телефони: +995 (422)273510 (143), +995 (557)906067, +995 (557)278702.
Област Бургас има подписано през април 2012 г. Споразумение за установяване на икономически и културни връзки между Областна администрация на Бургас и Правителството на АРА.

За контакти в Бургас – БсТПП, тел.: 056 812007

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *