Актуални новини

ОБУЧЕНИЕ И КОНСУЛТАЦИИ ЗА ИЗРАСТВАНЕ В КАРИЕРАТА

zkr1

Новооткритият Център за кариерно развитие при Бургаска търговско-промишлена палата  организира на 2 юли 2014г. в конферентната  зала
ОБУЧЕНИЕ ЗА ИЗРАСТВАНЕ НА КАРИЕРАТА
Присъстваха заети лица от различни сфери на обществения и стопански живот, синдикалисти, кариерни консултанти, финансисти, работещи в общинските Дирекции на бюрата по труда от Бургаска област, както и представители на работодателите от публичния и частен сектори, експерти от Палатата.

След приветственото слово на Председателя на БсТПП инж.Цанко Иванов, гл.ас., д-р по социално управление Юлия Йоргова от БСУ въведе присъстващите в сложния и изключително важен за всеки едни от нас избор на кариера. Тя акцентира върху основните концепции, етапи, цели и стъпки в процеса на управление на кариерата. Интерес и оживена дискусия предизвикаха темите относно индивидуалната мотивация, видовете поколения, които работят днес, документалната автопрезентация, подготовката на мотивационно писмо, препоръки, референции, поведение при интервю и др.
Обучението- семинар завърши с анализи, изводи и оценки, както и с покана и записване за участие и на КОНСУЛТАНТСКИ ДЕН ЗА ЗАЕТИ ЛИЦА, който се проведе на 3 юли 2014г. в залата на БсТПП. Д-р Йоргова предостави индивидуални консултации на желаещите заети лица в различни тематични области в сферата на кариерното управление – предлагани и търсени позиции, съставяне на СV, очертаване на собствения профил и мотивация с цел израстване и по-добра професионална реализация.
По време и на двата дни, посветени на кариерното развитие и израстване у  присъстващите бе провокиран интерес и бе предоставена възможност за споделяне на опит, обмяна на знания, добри практики, поднесе се актуална информация. В заключение всички изразиха удовлетвореност от участието си в  добре организираните и полезни срещи и консултации.
Центърът за кариерно развитие при БсТПП ще продължи индивидуалното консултиране на заети лица и работодатели, както и провеждането на подобни обучения и семинари безплатно.

zkr2

zkr3

zkr4

zkr5

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *