Актуални новини

Делова визита в Одрин

odrin juni1

 

На 18.06.2014 г. делегация от БсТПП, предвождана от Председателя инж. Цанко Иванов посети Одрин. Визитата включваше мероприятия по изпълнението на Програмата за трансгранично сътрудничество България – Турция, посещение в ТПП – Одрин и участие в церемонията по откриването на традиционния Одрински панаир.
Доброто сътрудничество между търговските палати на Бургас и Одрин датира от 2008 г. Сега ръководствата и екипите на двете организации желаят да активизират отново работата си, както в сферата на подпомагане на бизнес контактите на своите членове така и в парнтьорството по изпълнение на европейски проекти.

Срещата на експертите продължи на Обществената консултация по Програмата за трансгранично сътрудничество по Инструмента за предприсъединителна помощ България – Турция 2014 – 2020 година, която се проведе в хотел „Рис”. Вечерта делегацията присъства на откриването на Одринския търговски, индустриален и бизнес панаир. Мероприятието среща фирми от Турция и Балканите с потенциали клиенти и се провежда паралелно със Състезанието по мазни борби, датиращо от 1375 г. – най-страрото след Олимпиадата.

odrin juni2

odrin juni3

odrin juni4

odrin juni5

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *